Prezentacija

19/02/2014 13:460 комментариевПросмотров: 33

Zelite li da se medju korisnicima Vasih proizvoda i usluga nadje veci broj klijenata iz Rusije i bivsih republika Sovjetskog Savjeza koji zive ili odmaraju u Crnoj Gori?

To mozete postici efikasnom reklamom usmjerenom na ciljnu grupu ruskih kupaca, a mi Vam mozemo pomoci u tome. Reklamiranjem u nasim novinama «Русский вестник», privucicete  nove klijente, ali i podsjetiti stare na asortiman vasih proizvoda i usluga. Radi se o novinama koje se izdaju u Crnoj Gori na ruskom jeziku, jednom mjececno,  sa tirazem izdanja od 2500-8000 primjeraka. Novine distribuiraju firma Roksped (S Press), koja se satoji od 400 prodajnih objekata sirom Crne Gore. Citaoci — Vasi buduci klijenti, imaju povjerenja u ono sto mi pisemo i reklamiramo, jer se radi o novinama koje im pravovremeno donose najnovije informacije. Nasa novina ce biti medijskim sponzorom mnogih dogadjaja, organizovanih od strane ruske dijaspore, sto dodatno povećava broj ljudi koji se opredjeljuju za citanje upravo naših novina.

Iskoristite priliku i pozicionirajte se na ovom segmentu trzista! Reklama u nasem izdanju ce Vam omoguciti, bez mnogo truda, osvajanje novih klijenata i samim tim dodatan profit.

Сjena na reklame na naslovnoj je veca 3 puta u odnosu na unutrasnje, a na zadnjoj – 2 puta.

Оставить комментарий